Εμβοές
Βρίσκοντας την έξοδο από τις εμβοές! Επιδότηση
450
από το ασφαλιστικό σας ταμείο
Ακουστικά βαρηκοΐας που προσφέρουν πολλές επιλογές
ρύθμισης για τη λειτουργία ηχοκάλυψης εμβοών!

Επίσημος Αντιπρόσωπος
ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Αγνοώντας τις εμβοές

Οι εμβοές γίνονται αντιληπτές διαφορετικά από τον καθένα. Μπορεί να είναι υψηλής ή χαμηλής συχνότητας, δυνατές ή σιγανές, μόνιμες ή όχι συχνές. Μπορεί να έχουν πολλές πιθανές αιτίες, όπως η βλάβη στα αυτιά ή προβλήματα στη γνάθο.

Οι άνθρωποι με εμβοές αισθάνονται ότι τους επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής τους, καθώς ο θόρυβος που ακούν είναι ενοχλητικός και πολλές φορές δεν σταματάει ποτέ, προκαλώντας τους έντονο εκνευρισμό! Και σε πολλές περιπτώσεις, οι εμβοές συνοδεύονται από απώλεια ακοής.

Επειδή κάθε άτομο αντιλαμβάνεται τις εμβοές
διαφορετικά, είναι σημαντικό να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για να βρείτε τις ενέργειες
που είναι καλύτερες για εσάς.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας των Signia, SIEMENS, REXTON προσφέρουν πολλές επιλογές ρύθμισης για τη λειτουργία ηχοκάλυψης εμβοών, ώστε ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής σας να μπορεί να προσαρμόσει το βέλτιστο για εσάς. Εκτός από την ενίσχυση των ήχων γύρω μας, τα ακουστικά βαρηκοΐας Signia, SIEMENS, REXTON διαθέτουν επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία ηχοκάλυψης εμβοών. Τέσσερα εμπνευσμένα από τη φύση σήματα ωκεανών και πέντε τύποι προ-προγραμματισμένων σημάτων στατικού θορύβου μπορούν να προσφέρουν μια εξατομικευμένη λύση που σας αποσπά από τις εμβοές για να μπορείτε να χαλαρώσετε και να συγκεντρωθείτε.

Συπμληρώστε την παρακάτω φόρμα
και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.