210 5710002 για όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε μας: 

Ειδική Κατηγορία Ακουστικών Βαρηκοΐας

Ίσως οι μικρότερες ψείρες στον κόσμο από 1.000€ έως 3.100€
μετά την επιδότηση του ΕΟΠΥΥ

Τα πιο μικρά ακουστικά στον κόσμο, εφαρμόζουν αόρατα στο αυτί
για πλήρη διακριτικότητα! Εξαιρετικά μαλακά και άνετα με προηγμένες
λειτουργίες σας προσφέρουμε μοναδική ποιότητα ήχου!

Γεμάτο κρυμμένη γοητεία

Από τα μικρότερα ακουστικά βαρηκοΐας στον κόσμο, τα νέα Silk™ εφαρμόζουν αόρατα στο αυτί για πλήρη διακριτικότητα. Εξαιρετικά μαλακά και άνετα, εφαρμόζουν αμέσως χωρίς να χρειάζεται ειδικά προσαρμοσμένο καπάκι. Παρά το εκπληκτικό τους μέγεθος, τα Silk προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει την προσπάθεια ακρόασης.

Απόλυτη διακριτικότητα

Καμία αναμονή! Απλά ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας, δοκιμάστε τα και μόλις σας τα ρυθμίσουμε, πάρτε τα μαζί σας! Σε αντίθεση με τα συνήθη ακουστικά βαρηκοΐας που εφαρμόζονται στον ακουστικό πόρο, δεν χρειάζεται να περιμένετε για τα κατασκευαστούν εξατομικευμένα Silk. Χάρη στα βύσματα σιλικόνης, ο Επαγγελματίας Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστής μπορεί να τα προσαρμόσει στις προσωπικές σας προτιμήσεις επί τόπου και να εισέλθετε στον ήχο της ξεκούραστης ακρόασης.
Τα νέα ακουστικά βαρηκοΐας Silk είναι εξοπλισμένα πλήρως με προηγμένες λειτουργίες που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου. Η επαναστατική αμφιωτική κατευθυντικότητα OneMic ενισχύει τη φυσική συγκέντρωση του αυτιού σε συγκεκριμένους ήχους που έρχονται από μπροστά ενώ αποκλείει ενοχλητικούς θορύβους που έρχονται από πίσω. Και χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητά του, μπορείτε να έχετε συνεχή ροή ήχου απευθείας στα αυτιά σας ώστε να απολαμβάνετε την άνεση μιας μεγάλης ποικιλίας τεχνολογικών gadgets, όπως τα τηλεχειριστήρια.

eidiki-katigoria_02
eidiki-katigoria_03

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή. Το Silk αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε. Επικεντρώνεται αυτόματα στον συνομιλητή σας ενώ μειώνει ταυτόχρονα τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε πολύ καθαρά αυτό που θέλετε να ακούσετε. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση με το Silk μπορεί να είναι ακόμη πιο ξεκούραστη από ότι η φυσιολογική ακρόαση, όλη την ημέρα και σε κάθε κατάσταση.
Ρωτήστε σήμερα τον Επαγγελματία Υγείας που εξειδικεύεται σε προβλήματα ακοής – ακοοπροθετιστή σας για το τι μπορεί να σας προσφέρουν τα Silk.

Χρωματικός διαχωρισμός

Μπλε για το αριστερό αυτί, κόκκινο για το δεξί. Σας βοηθά να τα εφαρμόσετε στο σωστό αυτί, από την πρώτη φορά.

Τα Silk με μια ματιά

Στείλτε το μήνυμά σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας εξυπηρετήσουμε Άμεσα!