210 5710002 για όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε μας: 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ακοή & Υγεία | Η εξατομικευμένη λύση ακοής για εσάς!

Βελτιώνουμε την ακοή σας...

με οικονομία και αξιοπιστία
με ποιότητα & εμπιστοσύνη
με διακριτικότητα & τέλεια εφαρμογή
με άρτια τεχνική υποστήριξη

Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία λύσεων ακοής που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων ώστε να ευδοκιμούν κοινωνικά και συναισθηματικά!

Φιλοσοφία μας είναι η αντίληψη πως η καλή ακοή υπερβαίνει την ικανότητα ακρόασης. Συνδέεται με την κατάσταση φυσικής, γνωστικής, κοινωνικής και συναισθηματικής ευεξίας. Όταν απολαμβάνετε την καλή ακοή, γίνεστε καλά εξοπλισμένοι για να αγκαλιάσετε τη ζωή που θέλετε! Η καλή ακρόαση σας βοηθά να είστε καλά και να ζείτε καλά. Στα ακουστικά κέντρα Ακοή & Υγεία έτσι μετράμε την ευημερία!

Η εξατομικευμένη λύση ακοής για σας

Οι άνθρωποί μας προκαλούν συνεχώς τα όρια της τεχνολογίας που προσφέρουν τα ακουστικά βαρηκοΐας και τα βοηθήματα ακοής των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε για να βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε μαζί σας ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις βαρηκοΐας.

Οι εξατομικευμένες λύσεις ακοής που εφαρμόζουμε, συνδυάζουν την ιατρική διάγνωση με το σχεδιασμό και τη καινοτομική τεχνολογία των ακουστικών Signia, SIEMENS και REXTON παράλληλα με τη βαθιά και ανθρώπινη κατανόηση των βαρήκοων πελατών μας.

 

Στην Ακοή & Υγεία τα άτομα με απώλεια ακοής βρίσκονται στην καρδιά αυτού που κάνουμε.
Σε έναν ολοένα και πιο έξυπνο κόσμο, τα άτομα με απώλεια ακοής μπορούν να βιώσουν, να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν καλύτερα από ποτέ!

Στην Ακοή & Υγεία σας βοηθούμε να προσαρμόζεστε σε όλα τα είδη του περιβάλλοντος και των καταστάσεων και σας διασφαλίζουμε ότι θα ακούτε τους ήχους που θέλετε και πρέπει να ακούσετε!

Στείλτε το μήνυμά σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας εξυπηρετήσουμε Άμεσα!