2105710002 για όλη την Ελλάδα

Μπαταρίες - Service
Για αξιόπιστα, ασφαλή, ευέλικτα
και εξαιρετικά ισχυρά ακουστικά βαρηκοΐας!
Επιδότηση
450
από το ασφαλιστικό σας ταμείο
Αποδεδειγμένη τεχνολογία, εξαιρετική άνεση!

Επίσημος Αντιπρόσωπος
ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Signia

Η μεγάλη διάρκεια ζωής και η ισχυρή απόδοση καθιστούν τις μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Signia ιδανικές για τα ακουστικά βαρηκοΐας όλων των εταιρειών.
Αυστηρά ελεγμένες, με αποδεδειγμένη αξιοπιστία, με τη Signia, αγοράζετε μια εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία ακουστικού βαρηκοΐας. Το σταθερό επίπεδο τάσης εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση, σε κάθε κατάσταση ακρόασης για κάθε ακουστικό βαρηκοΐας.

Κατάλληλες για όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας

Οι μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας Signia διατίθενται σε όλα τα μεγέθη για κάθε ακουστικό βαρηκοΐας όλων των εταιρειών.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας χρειάζονται μπαταρίες
που είναι αξιόπιστες, ασφαλείς, ευέλικτες
και εξαιρετικά ισχυρές!

  • Οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Signia είναι υψηλής ποιότητας με μεγάλη διάρκεια ζωής, ακόμα και σε ισχυρές συσκευές.
  • Οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Signia παρέχουν μακροχρόνια λειτουργία σε σταθερό επίπεδο τάσης και έτσι συμβάλλουν στη βέλτιστη απόδοση του ακουστικού βαρηκοΐας.
  • Οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Signia είναι αξιόπιστες και ασφαλείς χάρη στο τριπλά σφραγισμένο υλικό υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Οι μπαταρίες ακουστικών βαρηκοΐας Signia είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς είναι 100% χωρίς υδράργυρο.

Η συσκευασία των μπαταριών Signia είναι εύκολη
στη χρήση και διατηρεί τις μπαταρίες ασφαλείς

  • H εύκολη αφαίρεση των μπαταριών με τον καινοτόμο τροχό παράδοσης εξασφαλίζει την παράδοση μόνο μιας μπαταρίας κάθε φορά.
  • Μέγιστη προστασία προϊόντος χάρη στη σφραγίδα ασφαλείας.
  • Ασφαλές κλείσιμο της συσκευασίας με αυτοκόλλητη ταινία που την σφραγίζει.
  • Σαφής χρωματική κωδικοποίηση για άμεση αναγνώριση του τύπου της μπαταρίας σας.
  • Φιλικές προς το περιβάλλον.

Δυνατές και αξιόπιστες

Ενεργοποίηση
Οι μπαταρίες των ακουστικών βαρηκοΐας Signia ενεργοποιούνται μόνο όταν αφαιρεθεί η προστατευτική ταινία. Επομένως, η προστατευτική ταινία πρέπει να αφαιρείται μόνο περίπου 5 λεπτά πριν την εισαγωγή της μπαταρίας στο ακουστικό βαρηκοΐας.
Φύλαξη
Φυλάξτε τις μπαταρίες κατά προτίμηση σε θερμοκρασία δωματίου (περίπου 20 ° C).
Απόρριψη
Μια άδεια μπαταρία δεν πρέπει ποτέ να παραμένει στο ακουστικό βαρηκοΐας περισσότερο από όσο χρειάζεται. Παρακαλείσθε να εξασφαλίσετε ότι οι μπαταρίες απορρίπτονται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.
Προστασία
Μην επιτρέπετε ποτέ οι μπαταρίες να έρχονται σε επαφή με μεταλλικά αντικείμενα όταν αποθηκεύονται, καθώς αυτό θα προκαλέσει αποφόρτιση. Φυλάσσετε τις μπαταρίες στην παρεχόμενη συσκευασία.

Service ακουστικών βαρηκοΐας

Δεχόμαστε ακουστικά για την συνήθη περιοδική τους συντήρηση αλλά και επισκευή τους όλων των εταιριών, στα ευρύχωρα, χωρίς συνωστισμό καταστήματά μας! Εγγυόμαστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.