2105710002 για όλη την Ελλάδα

Motion Primax
Η φυσική άνεση των ακουστικών
επαναπροσδιορίζεται!
Επιδότηση
450
από το ασφαλιστικό σας ταμείο
Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής!

Επίσημος Αντιπρόσωπος
ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Κομψό, εύκολα ρυθμιζόμενο, ξεκούραστο

Με ένα μοντέλο που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε απαίτηση ακρόασης, το νέο MotionTM προσαρμόζεται άνετα και διακριτικά πίσω από το αυτί σας. Εύκολο στη ρύθμιση και στον έλεγχο, είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ακούτε με άνεση όλη μέρα. Οποιαδήποτε και να είναι η κατάσταση, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε.

Εύκολα στη χρήση, διακριτικά άνετα

Στιβαρά για να αντέχουν στις κακουχίες της καθημερινής ζωής, τα Motion είναι αξιολογημένα ως IP67 και είναι ανθεκτικά στην υγρασία, τη σκόνη και τις ακαθαρσίες. Η επιλογή για εφαρμογή στο αυτί μεταξύ γωνίας και σωληναρίου ThinTube διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση στην ακρόαση και την εφαρμογή.

Απολαύστε τον πραγματικό ήχο της ζωής

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο ανοιχτού τύπου, ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο ή ένα πολυσύχναστο εστιατόριο, οπουδήποτε υπάρχει υψηλό επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος, η διεξαγωγή μιας συζήτησης απαιτεί συγκέντρωση και προσπάθεια. Η καταβολή υπερβολικής προσπάθειας για να ακούσει κανείς τις ομιλίες σε τέτοιες καταστάσεις είναι κουραστική. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που είναι γνώριμη ακόμη και στα άτομα με φυσιολογική ακοή.
Το νέο Motion βοηθάει να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Η προηγμένη λειτουργία SpeechMaster ελέγχει διαρκώς αυτό που ακούτε και απομονώνει τον βασικό ομιλητή για να μειώσει τις ανεπιθύμητες φωνές και τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Ακούτε αυτό που θέλετε αλλά όχι τα υπόλοιπα. Ως αποτέλεσμα, η ακρόαση γίνεται εύκολη και λιγότερο κουραστική από ότι συνήθως. Όλη την ημέρα και σε κάθε κατάσταση.

Τα Motion Primax με μια ματιά
Επικοινωνήστε μαζί μας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.