2105710002 για όλη την Ελλάδα

Εφαρμογές Ακούστε κάθε λέξη, δυνατά και καθαρά! Επιδότηση
450
από το ασφαλιστικό σας ταμείο
Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία
με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις!

Επίσημος Αντιπρόσωπος
ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Εξατομικεύστε την ακουστική σας εμπειρία με βάση
τις προσωπικές σας προτιμήσεις

Η μεταφορά των παιδιών το πρωί στο σχολείο, οι συναντήσεις με φίλους κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος για γεύμα, η παρακολούθηση τηλεόρασης το βράδυ. Κάθε μέρα είναι γεμάτη από διαφορετικές καταστάσεις ακρόασης και συζητήσεις. Δεν θα ήταν τέλειο να μπορούσατε να κατευθύνετε τον ήχο απευθείας στα αυτιά σας, ρυθμίζοντας διακριτικά τα ακουστικά βαρηκοΐας σας και επαναφορτίζοντάς τα με ευκολία;

Εφαρμογή easyTek: Περισσότερη διακριτικότητα, περισσότερη άνεση, περισσότερες επιλογές

Η εφαρμογή easyTek™ προσφέρει ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα στο easyTek, ενώ προσθέτει το στοιχείο της διακριτικότητας.
Η εφαρμογή easyTek, ξεπερνώντας ακόμη και το easyTek στις λειτουργίες του, σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση των ακουστικών βαρηκοΐας σας στην οθόνη του έξυπνου τηλεφώνου σας, να κατευθύνετε προς εσάς ήχους από πηγές ήχου ή να το χρησιμοποιείτε ως τηλεχειριστήριο. Και επειδή μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις με το έξυπνο τηλέφωνό σας, η αλλαγή των ρυθμίσεων των ακουστικών βαρηκοΐας σας φαίνεται απλά σαν να ελέγχετε τα μηνύματά σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή easyTek App

Εφαρμογή touchControl: Πλήρης διακριτική ευχέρεια στην παλάμη του χεριού σας

Μετατρέψτε το έξυπνο τηλέφωνό σας σε διακριτικό τηλεχειριστήριο για τα ακουστικά βαρηκοΐας σας με την εφαρμογή touchControl App™, που σας επιτρέπει απολαμβάνετε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά το χειρισμό στις άκρες των δακτύλων σας.
Αλλάξτε τα προγράμματα ήχου και ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα και τα πρίμα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο τηλέφωνο.

Κατεβάστε την εφαρμογή touchControl App

Εφαρμογή myControl: Η καλύτερη εμπειρία ακρόασης μόλις έγινε ακόμη καλύτερη

Σε συνδυασμό με την εφαρμογή myControl, τα ακουστικά της Signia σάς παρέχουν ακοή ακόμα καλύτερη από την φυσιολογική*, προσαρμοσμένη στον δικό σας τρόπο ζωής. Η εφαρμογή δεν επιτρέπει απλά την άμεση συνεχή ροή ήχου, αλλά στέλνει επιπλέον πληροφορίες στα ακουστικά βαρηκοΐας σας για την καλύτερη δυνατή ακρόαση ενώ βρίσκεστε σε κίνηση, διασφαλίζοντας τη χαλάρωση και την ασφάλειά σας ότι και εάν βρεθεί στο δρόμο σας.

*Δύο ανεξάρτητες κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας Signia με αμφιωτική λειτουργικότητα παρέχουν καλύτερη από τη φυσιολογική ικανότητα ακοής σε ορισμένα απαιτητικά περιβάλλοντα ακρόασης.

Κατεβάστε την εφαρμογή myControl App

Επικοινωνήστε μαζί μας
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.